Nödvändig information

Vänligen läs igenom dessa principer innan du bokar en tid
Kul! - Tatueringar har blivit ett trendigt sätt att uttrycka sin personlighet på. Du har förmodligen kollat runt på Google, Pineterest.. Instagram och kanske t.o.m hittat en tatuering du vill göra. Innan du bestämmer dig för den, kontakta oss och förklara din vision så kan vi skräddarsy en tatuering som blir ditt helt egna och unika konstverk.
Det är viktigt att vara i skick inför sin tatuering. För att underlätta för både dig och oss så ber vi dig följa dessa grundprinciper. 1. Kom inte bakis. 2. Se till att ha sovit bra. 3. Ät mat innan. 4. Ta gärna med dricka och eventuellt tilltugg. Dessa punkter bidrar till att du kan hantera smärtan bättre, sitta still längre och i slutändan även läka tatueringen bättre.
FÖRSTA DYGNET Bevara plasten på mellan 4-12 timmar – Max 24 timmar. Under första dygnet kan tatueringen ”läka” överflödig färg. Därför kan det vara bra att behålla plasten på under natten om tatueringen blev färdig på kvällen, just för att undvika färg i sängen och eventuella bakterier. Dessutom är det bra att bevara plasten en längre period (MAX 24H) om du kommer befinna dig i en bakterierik miljö som t.ex Bland djur/I ett omklädningsrum/På en buss eller liknande. Ifall du bara blir hemma och vaken den kommande tiden så räcker 4 timmar. RENGÖRING När du tar av plasten, kom ihåg att göra RENT. Använd då vatten och en parfymfri mild tvål – massera försiktigt med liten mängd tvål på tatueringen – spola sedan vatten och dutta med en ren handduk eller papper tills det är behagligt torrt. Upprepa denna process några gånger per dag för att säkerställa att inga bakterier smyger sig in. SMÖRJNING Det är bra att underlätta tatueringens läkningsprocess genom att smörja tatueringen efter ca 1-2 dygn från tatueringstillfället. Smörjning är något som är väldigt bra MEN kan även bli väldigt dåligt om det är fel utfört. Med andra ord, följ NOGGRANT instruktionerna. 1. Gör rent tatueringen enligt ovan instruktioner. 2. Ta en liten mängd med smörjmedel (Helosan rekommenderas) 3. Applicera smörjmedlet försiktigt på tatueringen och massera in tills tatueringen är återfuktad. 4. Gör detta ca 2-3 gånger per dag i 2 veckor eller mer för bäst resultat OBS! Krämen ska ej vara synlig – Tatueringen ska endast vara fuktig. För mycket smörjmedel blir som ett plåster på tatueringen och kan försämra läkningen samt framkalla finnar i ytan. Vid frågor, tveka inte på att kontakta oss.

Pris är alltid svårt att avgöra och kan skilja sig från projekt till projekt. Prissättningen är baserad på 1500kr/timme. Och heldagspriset startar på 6000kr.

Minimumkostnad för en tatuering är 1000kr och innefattar väldigt enkla tatueringar som symboler eller enstaka bokstäver.

Vad kostar en sleeve egentligen?

En sleeve är ett väldigt omfattande projekt och brukar ta mellan 6-10 sittningar för en hel arm. Priset brukar alltså landa på nånstans mellan 35-70 000kr. Kontakta oss för en bättre uppfattning om just ert projekt.

Smärtan skiljer sig från person till person, men framförallt från placering till placering. En tatuering på armbågen eller revbenen kan göra rätt ont, medans en tatuering på underarmens utsida må vara ganska milt.

Rent generellt så brukar smärtan vara en mild brännande smärta som kroppen vänjer sig vid och än så länge har vi inte haft någon som avslutat p.g.a smärta.

Åldersgränsen på tatuering är 18 år. Detta gäller även vid målsmans godkännande.

Vi tar emot Drop-in, men även dessa måste bokas.

Ring på 076 049 80 20 för att boka drop-in tid. Gäller enkla/små tatueringar.

Redo att boka en tid?

Klicka på knappen nedan för att komma till tidsbokning