reservation-icon-png-29

Boka tid för Tatuering

Här kan du skicka en bokningsförfrågan!

I meddelande: Beskriv tatueringen du vill ha, vart på kroppen du tänkt dig och ungefär hur stort.

Eventuella referensbilder kan du skicka efter vi har svarat på din förfrågan.

Vi tar hand om förfrågningar allt eftersom tider dyker upp och vi prioriterar projekt som passar bäst till det konstnärliga uttrycket som utövas. Det kan vara stora som små tatueringar, men en viss konstnärlig frihet förväntas. Är du osäker på om du hittat rätt tatuerare så ber vi dig vänligen kolla portfolion för att se ifall stilen matchar dina preferenser.

OBS: När vi bekräftat en bokad tid efter dialog så förväntas du höra av dig absolut senast 48h innan bokad tid ifall du måste boka om tiden. Annars debiteras du 500:-

 

OBS: Läs igenom nödvändig information innan du bokar tid.

Hur går vi tillväga?

När du skickat ditt meddelande så kommer vi så snart som möjligt att svara dig på E-mail adressen du bifogat.

Det kan då vara bra att även ha referensbilder tillgängliga som du kan vidarebefodra till oss. Detta hjälper oss förstå din vision.

 

När vi har uppnått samförstånd om din vision så bokar vi in en tid då det passar. Om det finns speciella tider som passar dig bättre och sämre så får du gärna meddela oss.

 

När vi har en bestämd tid så påbörjar vi en design på ditt motiv. Vid större motiv som t.ex en sleeve så kan vi även tillhandahålla en simulation där du ser på ett ungefär hur tatueringen kommer se ut. 

 

OBS: Många gånger sker det att vi ritar upp motiv på plats, ibland även direkt på kroppen. Men tidslinjen som vi beskrivit ovan är den mest vanliga processen.

Välkommen in

I Studion sitter jag, Jonas. Jag är en tatuerare från Hälsingland som utövar tatueringskonst i främst realistisk stil med inriktning Porträtt, Statyer och egna mer Surrealistiska verk. I mina värderingar finns en grundprincip att konst ska vara originellt. Därav kopierar vi inte färdiga tatueringar, utan skapar unika utifrån det kreativa. Jag har en stor yrkesstolthet och är ytterst noggrann med vad jag producerar.

jag2

ADRESS

Nygatan 37
803 21 Gävle

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
10:00 - 17:00

Öppettider kan variera.